Despre IRS

Some alt text

IRS s-a impus ca una dintre organizatiile de recrutare cele mai inovative si avand cea mai rapida crestere in Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

Suntem o organizatie energica, extrem de adaptabila la mediul aflat intr-o continua schimbare al industriei locale si internationale de recrutare. Beneficiind de numerosi ani de experienta in recrutarea profesionista, ne straduim sa mentinem standardele si recunoasterea pe care le-am obtinut in ultimul deceniu.

Apreciem parteneriatele de incredere pe care le avem atat cu companiile cat si cu candidatii, adaptandu-ne continuu la nevoile lor de schimbare. Constientizam faptul ca ambele parti sunt in cautarea de parteneri pe termen lung iar acesta este aspectul in care noi excelam. Capacitatea noastra de a constientiza acest fapt, cuplata cu o profunda intelegere a proceselor de recrutare internationala, ne permite sa oferim o gama larga si flexibila de servicii partenerilor nostri.
Infrastructura noastra internationala ne ofera acces nelimitat la un numar mare de candidati poligloti, din diferite tari din intreaga lume. Sustinuti de baza noastra de date, cuprinzatoare si in continua crestere, avand peste 400.000 de specialisti inregistrati, la IRS avem capacitatea de a oferi experti industriali avand diferite tipuri de vehime, cuprinzand toate domeniile din industria IT si Inginerie.

Ne mandrim cu diversitatea companiilor pe care le avem ca si clienti. Acest lucru ne-a permis sa oferim candidatilor nostri oportunitati excelente in diferite tari, in cadrul unei varitetati de proiecte interesante.

Ne dam tot interesul in a descoperi si intelege cultura clientilor nostri si in a livra nu doar CV-uri ci si candidati care stim ca nu se vor integra superficial, ci ne vor sprijini clientul in atingerea obiectivelor.

Top